Halep şi-a început refacerea în ţară: Cine e medicul care o tratează pe Simona FOTO

Halep şi-a început refacerea în ţară: Cine e medicul care o tratează pe Simona FOTO

Ajunsă în România, după accidentarea suferită la Italian Open, unde s-a ales cu o ruptură musculară la gamba piciorului stâng, constănţeanca se află acum într-o cursă contra cronomentru de recuperare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (3 WTA) s-a accidentat, în cel mai prost moment al sezonului. Concret, în următoarea perioadă, calendarul internaţional programează trei mari evenimente, după cum urmează:
 
*French Open: 30 mai - 13 iunie
 
*Wimbledon: 28 iunie - 11 iulie
 
*Jocurile Olimpice: 23 iulie - 8 august
 
În acest moment, toate semnalele duc spre un deznodământ trist: Halep va rata French Open. Miza Simonei e, în aceste condiţii, să fie aptă de joc pentru Wimbledon, unde e deţinătoarea trofeului, şi apoi, pentru Tokyo, unde poate bifa ultima ei prezenţă la JO, înainte de retragere.
 
Rămâne de văzut în cât timp se va reface Halep. Cert e că ea a început deja tratamentul recomandat de medici, în ţară. 
 
„Vreau să spun un mare mulţumesc echipei de la Alta Klinik pentru că, ieri, au avut o grijă atât de mare de mine, şi bineînţeles medicului meu de cursă lungă, Ştefan Irimia, care are grijă de sănătatea mea, încă din 2008. Paşi mari în drumul spre recuperare“, a scris Halep pe Facebook, după cum se poate vedea mai jos:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările