Halep şi-a aflat adversara: A jucat un meci pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge în turul II

Halep şi-a aflat adversara: A jucat un meci pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge în turul II

Harriet Dart a avut nevoie de aproape trei ore pentru a câştiga meciul ei din turul I de la Australian Open 2020

Simona Halep (3 WTA) a trecut de Jennifer Brady (49 WTA) în runda inaugurală de la Australian Open 2020, iar în următoarea partidă va avea o adversară mai slab cotată decât americanca de 24 de ani.

Simona Halep a trecut cu bine peste primul meci de la Australian Open 2020, deşi a întâlnit o adversară incomodă cu care avusese mult de furcă şi în precedenta lor întâlnire, decisă în trei seturi.
 
În turul II, constănţeanca de 28 de ani va avea, teoretic, o partidă mai uşoară. Iar asta dacă ne luăm după clasamentul adversarei. Vorbim despre britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA). Aceasta a ajuns pe tabloul turneului din calificări, după ce a trecut, pe rând, de:
 
*Kostova (196 WTA): 6-4, 6-1
 
*Gibbs (124 WTA): 6-2, 6-3
 
*Gatto-Monticone (151 WTA): 6-1, 6-3
 
În turul I, Dart a avut un meci pe viaţă şi pe moarte cu japoneza Misaki Doi (82 WTA), decis după aproape trei ore: 2-6, 6-4, 7-6.
 
Halep şi Dart se vor întâlni, în premieră, în circuitul WTA şi, cel mai probabil, meciul lor va fi programat pentru joi.
 
Harriet Dart tocmai a înregistrat cel mai bun rezultat al ei la Australian Open. De-a lungul carierei, ea a avansat cel mai mult până în turul III al unui Grand Slam, la Wimbledon 2019.
 
În clasamentul mondial, cea mai bună poziţie ocupată de Dart a fost locul 121 mondial, unde a ajuns în ianuarie 2019.
 
Harriet Dart a jucat ultima dată cu o româncă la 22 septembrie 2019, în calificările de la Taşkent, unde a învins în duelul cu Ana Bogdan, scor 3-6, 6-3, 6-3.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: