Halep îşi află prima adversară la Doha: Încă o retragere neaşteptată. De ce vedetele refuză să joace în Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (3 WTA), favorită principală la Doha, va debuta direct în turul II. Astfel, va fi mai odihnită după un weekend încărcat în Fed Cup.

Simona Halep ar fi trebuit să întâlnească învingătoarea meciului dintre Tsurenko (24 WTA) şi Garcia (19 WTA), însă această confruntare n-a mai avut loc, după ce franţuzoaica de 25 de ani s-a retras de la turneu, probabil, fiind epuizată după confruntările din Fed Cup în care a adus două puncte Franţei în duelul câştigat cu 3-1 cu Belgia.

În aceste condiţii, Halep va debuta în turul II împotriva jucătoarei care se va impune în duelul Tsurenko - Arruabarrena.

Caroline Garcia lungeşte lista vedetelor care s-au retras de la Doha. Osaka a fost prima, iar tot astăzi, Caroline Wozniacki (10 WTA) s-a retras şi ea înaintea duelului cu Muchova (132 WTA). Deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova (2 WTA), nici măcar nu s-a înscris la ediţia din acest an.

Explicţia unor retrageri pe bandă

Turneele de la Doha şi Dubai alternează categoria în fiecare an. În 2018, Doha a fost turneu de categorie Premier 5, de 900 de puncte, şi cu premii mai mari, iar Dubai de categorie Premier, de 470 de puncte. Anul acesta, turneul de categorie mai mare e Dubai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite