Halep, sfat pentru fetele cu bustul mare: „Până acum, îmi era ruşine să vorbesc despre acest subiect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO Getty Images

Înainte de a-şi începe ascensiunea în lumea tenisului feminin, Simona a recurs la operaţia de micşorarea sânilor. Decizie care, ulteior, a ajutat-o în carieră.

Punctul forte al Simonei Halep reprezintă deplasarea ei pe teren. Puţine sportive din circuitul WTA se pot lăuda cu mobilitatea româncei, în timpul meciurilor. Nu o dată, s-a spus că Halep e ca un „zid“ şi că, datorită stilului ei de joc, reuşeşte să returneze nişte mingi care, la prima vedere, par pierdute.

Ca să ajungă aici însă, Halep a avut de luat, acum mai mulţi ani, o decizie importantă. Concret, şi-a micşorat sânii. În primul rând, din cauza durerilor lombare şi apoi pentru a-şi îmbunătăţi deplasarea pe teren. Iar acum, când priveşte înapoi, constănţeanca de 29 de ani e foarte mulţumită de decizia luată. În cadrul interviului acordat lui Chris Evert, Halep a vorbit, deschis, despre acest subiect.

Ce a spus Simona Halep?

*Despre operaţie, vreau să spun că n-am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, aşa că l-am ţinut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtăşesc cu ceilalţi acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine, a fost un împediment pentru a juca tenis! Aveam probleme mari cu spatele. Deci, fără operaţie, n-aş fi putut ajunge în top.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite