Halep, scoasă din sărite: S-a aflat motivul pentru care Simona l-a dat afară pe Van Cleemput după perioada de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA
FOTO: EPA

Simona Halep (2 WTA) părea că va colabora cu antrenorul belgian în acest sezon şi, inclusiv tatăl ei a confirmat această variantă, vinerea trecută. Apoi, în 48 de ore, totul s-a schimbat.

Simona Halep l-a respins pe Thierry van Cleemput după un singur turneu, Qatar Total Open, cel în care belgianul s-a aflat în probă. 

Totuşi, decizia fostului lider mondial a surprins, mai ales în condiţiile în care până şi familia Simonei era convinsă că ea şi-a găsit antrenorul potrivit pentru acest sezon. „Nu exista chimie între noi“, a fost însă explicaţia oferită de Halep pentru site-ul oficial WTA.

Acum, ziare.com citează surse din anturajul Simonei pentru a explica ce s-a întâmplat în weekend-ul în care românca a „rupt“ colaborarea cu van Cleemput. Concret, se pare că Halep a fost deranjată de reacţiile belgianului din timpul meciului cu Elina Svitolina pe care Simona l-a câştigat, în mod dramatic, după trei seturi.

„Conform surselor din stafful Simonei, supărarea a plecat de la comportamentul lui van Cleemput din timpul meciurilor de la Doha. Acesta a avut o atitudine foarte rece şi - ce a deranjat-o cel mai mult pe Simona - obişnuia să dea din cap dezaprobator după execuţiile ratate ale sportivei. Simona obişnuieşte ca, în momentele mai dificile, să arunce priviri spre loja sa, iar mimica feţei lui van Cleemput nu i s-a părut potrivită, deoarece nu-i transmitea încredere, ci doar sentimente negativiste“, a notat sursa citată.

După ce a încheiat parteneriatul cu van Cleemput, Halep a insistat că, deocamdată, angajarea unui antrenor nu se află pe lista ei de priorităţi.

CITEŞTE ŞI:

Halep, şansă uriaşă: Osaka a fost învinsă categoric la Dubai, iar Simona poate spera la o revenire rapidă pe locul 1

Halep, nevoită să joace la foc automat: Organizatorii turneului de la Dubai au anunţat ora meciului de miercuri

Halep se resimte după efortul depus: Răspuns îngrijorător oferit de Simona după meciul cu Bouchard la Dubai

Halep, favorită mare în optimile de la Dubai: Simona va întâlni o jucătoare pe care a bătut-o pe unde a prins-o

Halep, vedeta site-ului WTA: De ce victoria cu Eugenie Bouchard a fost una specială pentru Simona

VIDEO Halep, tenis ireal: Punct fabulos reuşit de Simona în meciul cu Bouchard

VIDEO Halep, încântată: Reacţia Simonei imediat după punctul care i-a adus calificarea în optimi. Primele declaraţii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite