Halep a scăpat de o amendă de 50.000 de dolari: Documentul care o va absolvi de orice vină în ochii şefilor WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a jucat doar două meciuri în Asia şi, la revenirea în ţară, a aflat că va fi nevoită să-şi schimbe planurile pentru finalul sezonului.

Calendarul Simonei Halep pentru ultima parte din actuala stagiune a inclus o deplasare la Moscova pentru Kremlin Cup (15-21 octombrie) şi alta la Singapore pentru Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).

La prima competiţie, una Premier, Halep şi-a anunţat prezenţa din două motive. În primul rând, anul trecut s-a retras de acolo spre dezamăgirea organizatorilor. Apoi, conform regulamentelor WTA, fiind o jucătoare de Top 3, Halep trebuie să aibă două turnee Premier în CV în fiecare sezon. În 2018, ea a jucat la Stuttgart, apoi a intenţionat să meargă la Eastbourne, însă a renunţat din cauza unei accidentări. Aşa că s-a orientat spre Kremlin Cup.

Planurile liderului mondial au fost însă date, din nou, peste cap de o nouă accidentare: hernie de disc. Potrivit prosport.ro, Halep a renunţat la deplasarea la Moscova, încercând acum să se refacă pentru Turneul Campioanelor.

Absenţa de la Kremlin Cup nu va aduce şi o penalizare de 50.000 de dolari pentru ea, aşa cum spune regulamentul WTA. Asta deoarece, Simona a primit certificatul medical care confirmă că e accidentată şi că nu poate evolua la Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite