Halep scapă de Şarapova: încă un anunţ dramatic făcut de rusoaică. Ce riscă după ultima decizie luată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Maria Şarapova are 6-0 în duelurile cu Simona, iar, la cum merg lucrurile, s-ar putea ca bilanţul să nu se modifice mult timp de acum încolo.

Noul sezon a început de două luni, însă Maria Şarapova a bifat doar cinci partide, toate în Australian Open, acolo unde s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de Serena Williams.

Rusoaica de 28 de ani a fost chinuită de probleme medicale, încă de la finalul anului trecut, şi din acest motiv nici n-a jucat pentru Rusia în partidele din Fed Cup din weekend.

Acum, Şarapova a anunţat că s-a retras şi de la turneul din Doha (21-27 februarie). „Din păcate, nu voi putea juca la Qatar Open din cauza unei accidentări la antebraţul stâng. Le doresc organizatorilor turneului şi tuturor fanilor minunaţi de la Doha o săptămână excelentă. Sper să ne vedem anul viitor“, a declarat Maria pentru site-ul oficial al turneului, potrivit prosport.ro.

Riscă să iasă din Top 10

Din cauza faptului că a jucat foarte puţine partide în ultima perioadă, Şarapova a căzut pe locul 6 WTA, iar acum riscă să iasă din Top 10.

Asta deoarece sunt doar 412 puncte între ea şi Belinda Bencici, ocupanta locului 11 WTA. Iar Suarez Navarro, Kvitova, Safarova şi Bencici, care se află după Şarapova, sunt toate înscrie la turneul de la Doha, acolo unde va participa şi Simona Halep (3 WTA), românca fiind cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite