Halep are şansa unei noi revanşe în sferturile de la Dubai! Când revine pe teren principala favorită a turneului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Principală favorită a turneului de la Dubai, Simona Halep a supravieţuit unui adevărat roller-coaster în meciul de debut, iar misiunea ei se anunţă dificilă şi pe mai departe. După ce, miercuri, constănţeanca a echilibrat balanţa meciurilor directe cu Ons Jabeur, după ce aceasta o învinsese la Beijing, în 2018, Halep are şansa unei noi revanşe, joi, în faţa jucătoarei care a oprit-o în primul turneu al anului, la Adelaide.

Aryna Sabalenka este adversara Simonei Halep din sferturile turneului de la Dubai. Jucătoarea în vârstă de 21 de ani, din Belarus, a câştigat în urmă cu 35 de zile ultimul meci direct contra Simonei, 6-4, 6-2, în sferturi, la Adelaide. Halep are însă avantaj per total, 2-1 la „directe“.

Sabalenka, cap de serie 7 la Dubai, a trecut cu 6-2, 4-6, 6-1 în primul tur de la Dubai de Maria Sakkari (Grecia), apoi de Elise Mertens (Belgia), 6-4, 6-3, în optimi. De partea cealaltă, Halep are un singur meci de simplu disputat la Dubai: 1-6, 6-2, 7-6(7) cu Ons Jabeur (45 WTA).

Organizatorii au decis ca meciul dintre Simona Halep şi Aryna Sabalenka să încheie programul zilei de joi pe Terenul Central. Astfel, cele două nu vor juca, cel mai probabil, înainte de ora României 18.30. Halep şi Sabalenka vor intra pe teren după terminarea sfertului de finală dintre Petra Martic şi învingătoarea meciului Anett Kontaveit - Anastasia Pavlyuchenkova, programat joi cu începere de la ora 17.00.

Programul zilei de joi debutează de la ora 12.00 cu partida favoritei a doua a tabloului, Karolina Pliskova, cu Elena Rybakina. Apoi se va juca meciul Garbine Muguruza - Jennifer Brady, dar nu înainte de ora 13.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite