Halep s-a întors în ţară: Unde joacă următorul turneu şi ce se întâmplă cu Darren Cahill VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul dintre Simona Halep si australianca Lizette Cabrera de la Australian Open a fost câştigat de româncă FOTO EPA-EFE / Dave Hunt

Eliminată din sferturile de la Australian Open, constănţeanca de 29 de ani a aterizat, astăzi, la Bucureşti, urmând să aibă o perioadă de pauză de câteva săptămâni.

Simona Halep (2 WTA) va privi finala de la Australian Open din faţa televizorului (sâmbătă, ora 10.30, Eurosport). Şi va spera ca americanca Jennifer Brady (25 de ani, 24 WTA) să o învingă pe Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) pentru că, în caz contrar, japoneza o va detrona pe Simona de pe locul 2 mondial, începând de luni.

Până să vadă cine va câştiga finala de la Melbourne, Halep a vorbit cu jurnaliştii la sosirea în ţară şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: deşi toată lumea ştia că va reveni pe teren la Qatar Total Open (1-7 martie), Halep a spus că următorul ei turneu va fi Dubai Duty Free Tennis Championships (7-20 martie).

Ce a spus Simona Halep?

*La început a fost dificil în Australia, pentru că a trebuit să stăm 14 zile în cameră. Puteam să ieşim, totuşi, patru ore pe zi, ceea ce a fost foarte bine. A fost o deplasare greuţă, dar mă bucur că, totuşi, am reuşit să ating sferturile.

*A trecut supărarea după meciul cu Serena, sunt OK acum. Nu e un rezultat mic un sfert de finală la un Grand Slam, primul din an. N-am apucat să citesc nimic legat de Serena, nu cred că se va retrage. 

*Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut o atitudine negativă, nici asta nu m-a ajutat atât de mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal, urmează turneul de la Dubai.

*Osaka va câştiga turneul. Brady are şansa ei, dar Osaka va câştiga cu experienţă.

*După această pauză, Doha-Dubai, va veni înapoi şi Darren Cahill şi va petrece mai mult timp în Europa pentru că e mai greu apoi cu mersul în Australia.

VEZI DECLARAŢIILE DATE DE SIMONA HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite