Halep s-a despărţit pentru a doua oară de Darren Cahill: Ce salariu avea australianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

O colaborare începută pe când Simona era sponsorizată de Adidas a contribuit, ulterior, la ascensiunea româncei în clasamentul WTA, dar şi la un prim trofeu de Grand Slam, câştigat la French Open 2018.

2021 e anul deciziilor importante pentru Simona Halep (29 de ani, 14 WTA). Pe toate planurile!

Săptămâna trecută, constănţeanca s-a căsătorit cu Toni Iuruc (42 de ani). Astăzi, ea a oficializat despărţirea de antrenorul ei australian, Darren Cahill (55 de ani).

Cei doi şi-au început colaborarea în cadrul programului oferit de Adidas pentru sportivii sponsorizaţi de acest brand. Apoi, după desfiinţarea programului şi trecerii Simonei în tabăra Nike, Halep l-a angajat pe Darren Cahill, acesta fiind antrenorul cu care s-a înţeles cel mai bine, după despăţirea de belgianul Wim Fissette.

Rezultatele colaborării Halep - Cahill au fost spectaculoase! Pe lângă faptul că a reuşit să mai reducă din crizele de nervi ale Simonei pe teren, făcând-o să fie mai stăpână pe ea în momentele dificile, Darren a obţinut şi rezultate sportive excelente cu eleva ei. Concret, a fost alături de ea, când „Simo“ a ajuns pe locul 1 în lume şi a pregătit-o în drumul ei spre triumful de la French Open 2018.

Ulterior, Halep şi Cahill s-au despărţit, în noiembrie 2018, iar Simona a jucat în următorul sezon sub comanda lui Daniel Dobre. Chiar şi aşa, în 2019, când Halep a câştigat Wimbledon, Darren Cahill a fost alături de ea şi i-a urmărit parcursul din tribunele de la „All England Club“. După succesul de la Londra, în septembrie 2019, Halep şi Cahill au anunţat că îşi vor relua colaborarea din 2020. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Ce a anunţat, astăzi, Halep pe Faceook?

*După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren Cahill şi cu mine am decis că e momentul să punem capăt relaţiei noastre profesionale. Mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar şi o persoană mai bună.

CITEŞTE ŞI:

CTP explică „divorţul“ Halep - Cahill: „Aşa nu se mai putea“

1.000.000 de euro pe an era salariul lui Darren Cahill ca antrenor al Simonei Halep.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite