Halep şi Ruse, eliminate în optimile probei de dublu de la Indian Wells, după o revenire spectaculoasă în setul al doilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Gabriela Ruse, la Indian Wells / Foto: Profimedia
Simona Halep şi Gabriela Ruse, la Indian Wells / Foto: Profimedia

Simona Halep şi Elena-Gabriela Ruse au fost eliminate în optimile de finală ale probei de dublu de la Indian Wells. Ele au fost învinse, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 5-7, 10-5, de cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.

Halep şi Ruse au fost conduse cu 6-2, 5-1 şi, la acest scor, Hradecka a ratat un stop la fileu, la 40-40, pe serviciul româncelor. Dacă ar fi făcut punctul, sportivele din Cehia ar fi câştigat meciul.

Din acel moment, Halep şi Ruse au jucat din ce în ce mai bine, au mai trecut peste un moment dificil, când Bouzkova şi Hradecka au avut 30-0 pe serviciul primei, la 4-5, şi au reuşit să câştige un set ce părea pierdut.

Dn păcate, în super-tiebreak, jucătoarele române au greşit câteva mingi uşoare şi au cedat în cele din urmă partida.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la Indian Wells cu un premiu total de 31.500 de dolari şi cu câte 120 de puncte.

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, îşi va continua evoluţia pe tabloul de simplu, pe care va juca, duminică, în turul al treilea, împotriva sportivei din Belarus Aliaksandra Sasnovici, locul 100 WTA.

La simplu, Ruse, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite