Halep şi Ruse, două meciuri fabuloase, miercuri, la Roma: Organizatorii au anunţat programul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a trecut în runda inaugurală de Alize Cornet, în minimum de seturi
Simona Halep a trecut în runda inaugurală de Alize Cornet, în minimum de seturi

Iubitorii tenisului din România vor avea două partide stelare, în a treia zi de la Italian Open. Pentru că atât Halep (21 WTA), cât şi Ruse (57 WTA) vor fi în acţiune în faţa unor adversare de elită, Gabriela urmând să o întâlnească pe ocupanta locului 1 mondial!

România a avut trei sportive pe tabloul principal de la Roma, iar dacă Sorana Cîrstea (31 de ani, 26 WTA) a făcut un meci bizar astăzi, despre care Adevărul a scris aici, părăsind competiţia, în schimb, celelalte două tricolore au avansat în turul II.

Pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse urmează o zi mare, miercuri, la Italian Open. Pentru că ambele vor întâlni jucătoare de Top 10 mondial. 

Mai întâi, pe teren va intra Ruse, nu mai devreme de ora 16.00 (Digi Sport 2), pentru confruntarea cu Iga Swiatek (Polonia, 20 de ani, 1 WTA). Cu prilejul acestui meci, Swiatek îşi va face debutul în competiţie, ea având, în acest moment, o serie fabuloasă de 23 de victorii la rând. În singura întâlnire de până acum, Swiatek a învins-o pe Ruse, în 2018, pe zgura de la Montreux, scor 2-6, 6-1, 6-2.

Meciul Halep – Collins va începe spre seară. Pentru că va fi al 5-lea pe terenul „Pietrangeli“, precedat de două partide de fete şi două de băieţi. Cum primul meci va începe de la ora 12.00, ora României, cu siguranţă, Halep şi Collins vor intra pe teren, nu mai devreme de ora 18.00 (Digi Sport 2), ora României.

1-1 e scorul confruntărilor Halep – Collins: americanca câştigat în 2021, pe hard, la Canadian Masters (2-6, 6-4, 6-4), în timp ce Simona s-a impus tot pe hard, dar la US Open 2014 (6-7, 6-1, 6-2).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite