Halep revine, marţi, pe teren, după 171 de zile: Ora meciului cu Hercog, la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a jucat ultima dată la 22 februarie, câştigând finala de la Dubai cu Rybakina
Simona Halep a jucat ultima dată la 22 februarie, câştigând finala de la Dubai cu Rybakina

Fanii tenisului din România pot răsufla uşuraţi: după ce a sărit peste Palermo Ladies Open şi n-a putut evolua, luni, în proba de dublu, la Praga, din cauza ploii, Simona va juca, în sfârşit, marţi, în Cehia.

Aşteptarea chiar că a luat sfârşit, de această dată! Simona Halep (2 WTA) a fost programată să debuteze, marţi, în turul I al probei de simplu, la Praga.

Astfel, după 171 de zile de pauză, constănţeanca de 28 de ani va disputa o nouă partidă oficială. Cu Polona Hercog (45 WTA), o adversară în faţa căreia are un bilanţ pozitiv: 2-1.

Potrivit Digi Sport, postul care transmite întrecerea de la Praga, meciul Halep - Hercog va începe în jurul orei 14.30, ora României. Organizatorii au anunţat că acest duel va fi al 3-lea în ziua de marţi. Cum primul meci va începe la ora 11.00, cei de la Digi Sport preconizează că Halep va intra pe teren, după ora 14.30, dacă nu vor apărea probleme neprevăzute. De pildă, luni, meciul pe care Halep ar fi trebuit să-l joace la dublu, alături de cehoaica Barbora Strycova s-a amânat din cauza ploii şi, deocamdată, nu se ştie când se va disputa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite