Halep revine după 20 de zile: s-a stabilit ora la care va debuta, diseară, la Indian Wells. Zi mare şi pentru Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două jucătoare din România vor evolua în turul II al turneului californian. Dacă Simona va avea un meci uşor, în schimb, ocupanta locului 68 WTA e considerată o victimă sigură.

Simona Halep a câştigat finala turneului de la Dubai, la 21 februarie, iar de atunci n-a mai disputat niciun meci, renunţând la participarea la turneul de la Doha din cauza unei accidentări. Pe lângă faptul că a fost obosită după triumful în Emirate, abandonul de la Qatar a făcut parte şi dintr-o strategie a Simonei, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Astăzi însă, constănţeanca de 23 de ani va reveni pe terenul de tenis după 20 de zile de odihnă, în turul II, la Indian Wells, un turneu din categoria Premier Mandatory, cea mai importantă după turneele de Mare Şlem.

Halep s-a calificat direct în turul II, acolo unde o va întâlni pe Daria Gavrilova (Rusia, locul 106 mondial). Aceasta a trecut, în primul tur, de Silvia Soler-Espinosa, scor 6-3, 6-4. Halep a trecut de aceeaşi jucătoare, însă la Fed Cup, la Galaţi, scor 6-2, 6-1.

Partida Halep – Gavrilova a fost programată pentru vineri, pe terenul numărul 2. Aici, primul meci va începe de la ora 20.00, ora României. Halep – Gavrilova va fi cea de a doua confruntare pe terenul numărul 2 şi, în funcţie de durata primului meci, întâlnirea poate începe undeva după ora 21.00, ora României. Meciul va fi transmis, în direct, de Dolce Sport.

Halep şi Gavrilova vor bifa cu ocazia confruntării de la Indian Wells primul meci direct.

Niculescu o înfruntă pe Serena

Dacă Halep e marea favorită în partida cu Gavrilova, în schimb, Monica Niculescu (locul 68 WTA) porneşte cu mici şanse în jocul cu Serena Williams, liderul mondial.

Niculescu a trecut de Aleksandra Krunici (Serbia, 77 WTA) în primul tur, scor 6-2, 6-1. În noaptea de vineri spre sâmbătă, jucătoarea din România o va înfrunta pe Serena Williams. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Meciul Niculescu – Williams se va disputa pe terenul numărul 1, nu înainte de ora 04.00 dimineaţa, ora României. Partida va fi transmisă, în direct, de Dolce Sport. 

CITEŞTE ŞI:

*Victorii dramatice pentru românce la Indian Wells: două jucătoare au ajuns în optimi la capătul unor jocuri palpitante

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite