Halep, remarcată pentru spiritul de luptă de presa internaţională: Cum a fost relatată calificarea Simonei în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Prestigiosul „L’Equipe“ a subliniat un moment decisiv care a adus victoria lui Halep în confruntarea cu Lesia Tsurenko (23 WTA).

Simona Halep a ajuns la şapte victorii în şapte meciuri cu Lesia Tsurenko dintre care două în ultima săptămână! A fost 6-2, 6-3, miercurea trecută, la Doha, iar astăzi a fost 6-3, 7-5, la Dubai.

Atât site-ul oficial WTA, cât şi publicaţia franceză „L’Equipe“ au scris pe larg despre calificarea obţinută de Halep, iar prosport.ro a ales fragmente din articolele publicate de cele două surse.

Ce s-a scris despre meci?

Site-ul WTA: A treia favorită de la Dubai, Simona Halep, îşi continuă progresul vizibil, după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp pentru calificarea în sferturi. Aşa cum era de aşteptat, în întâlnirea dintre Halep şi Tsurenko, două jucătoare care se folosesc de viteza mingii adversarei pentru a lovi, diferenţa a fost făcută de retur, nu de serviciu. Tsurenko a avut câştig de cauză în schimburile mai lungi, întrucât forehand-ul Simonei n-a funcţionat la nivel optim. Totuşi, ucraineanca a fost cea depăşită de situaţii sau ţintuită de loviturile Simonei, care, pe deasupra, au şi făcut-o să greşească mai mult. Tsurenko a încercat să urce la fileu, dar Halep a avut totul sub control. Forehand-ul lui Halep n-a fost cel mai bun, dar Tsurenko a pierdut decisiv în urma unor greşeli cu backhand-ul.

„L’Equipe“: Manipulată greşit în setul al doilea de Lesia Tsurenkpo, Simona Halep a rămas tare pe poziţii şi a câştigat (6-3, 7-5) pentru a-şi asigura locul în sferturi la Dubai. Cu spatele la perete la 5-4, pe serviciul adversarei, în setul secund, Halep a apăsat acceleraţia şi s-a calificat în sferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite