Halep, regretată: Ce înseamnă absenţa ei de la French Open în viziunea unui fost mare jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Spaniolul Alex Corretja, de două ori finalist la French Open (1998, 2001), a explicat la Eurosport că absenţa Simonei la Paris va fi o pierdere pentru al doilea Grand Slam al anului.

Simona a ajuns la 70 de săptămâni la rând, pe podiumul mondial, ceea ce sporeşte regretele că va absenta de la Grand Slam-ul ei preferat.

Şi nu doar iubitorii tenisului din România suferă pentru că Halep va rata Roland Garros. Alex Corretja (47 de ani), specialistul Eurosport, postul care transmite French Open (30 mai - 13 iunie), a explicat de ce absenţa Simonei e o pierere pentru întreaga competiţie.

„Când turneul rămâne fără o asemenea sportivă, e păcat! Ea întotdeaua ridică ştacheta. În acelaşi timp, prin absenţa Simonei Halep, cresc şansele altor sportive. Aspectul pozitiv pentru Simona e că şi-a adjudecat o dată trofeul de la Roland Garros. De aceea, îi va fi mai uşor să treacă peste această absenţă de la Paris. Eu mizam că ea va fi una dintre favoritele la titlu, în acest sezon“, a spus Corretja.

Acesta a explicat apoi cine poate lua trofeul la Paris, în absenţa lui Halep. „Sabalenka şi Swiatek sunt în formă, sper ca şi Muguruza să se exprime bine. Garbine n-a jucat nemaipomenit, în acest sezon, pe zgură, dar a avut un început de an bun“, a adăugat spaniolul care a atins locul 2 ATP, de-a lungul carierei sale.

Halep, la French Open

Sezon Rezultat

2020 Optimi

2019 Sferturi

2018 Campioană

2017 Finalistă

2016 Optimi

2015 Turul II

2014 Finalistă

2013 Turul I

2012 Turul I

2011 Turul II

2010 Turul I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite