Halep a refuzat elegant comparaţia cu Naomi Osaka. ”Eu m-am simţit cu adevărat fericită pe primul loc WTA”

Halep a refuzat elegant comparaţia cu Naomi Osaka. ”Eu m-am simţit cu adevărat fericită pe primul loc WTA”

Simona Halep, locul 2 WTA, a reacţionat diplomat la comparaţia cu actualul lider mondial, japoneza Naomi Osaka, privind sentimentele care au încercat-o cât timp a ocupat locul 1 WTA

Plecând de la faptul că Osaka a declarat că se simte vânată şi epuizată de când este în fruntea ierarhiei mondiale, jurnaliştii germani de la Eurosport au făcut referire la comportamentul fiecăreia, după ce au ajuns pe prima treaptă a clasamentului WTA.

Simona Halep a refuzat însă comparaţia cu Naomi Osaka şi a le-a spus jurnaliştilor că acea perfomanţă i-a lasat doar amintiri pozitive. ”Pot spune că nu m-am chinuit după ce am devenit numărul 1 în clasamentul mondial. Anul 2018 a fost mai bun decât 2017. Pentru mine a fost o mare fericire, am fost încântată ca am fost capabilă de o asemenea reuşită. Nu mă pot compara cu Osaka. Ea are sentimentele ei, total diferite. Eu m-am simţit cu adevărat fericită pe primul loc şi voi fi la fel dacă voi mai ajunge în această poziţie", a spus constănţenca de 27 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: