Halep, prima reacţie după victoria dramatică de la Dubai: Acum sunt aproape moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep a câştigat turneul de la Dubai FOTO EPA-EFE
Halep a câştigat turneul de la Dubai FOTO EPA-EFE

Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, că a luptat din greu în meciul cu Elena Rybakina, din Kazahstan, şi a glumit spunând că este "aproape moartă" după această partidă. Mai târziu, a scris pe Facebook că este fericită pentru titlul obţinut la Dubai, mai ales că a luptat foarte mult pentru a-l obţine.

A fost un meci mare, o felicit pe Elena, are mulţi ani în faţă şi poate obţine rezultate mari. Am luptat din greu, îmi place să joc aici. Acum sunt aproape moartă. Mereu este frumos în Dubai, am amintiri frumoase de aici. Mulţumesc tuturor fanilor, au fost uimitori, vă mulţumesc şi apreciez mult sprijinul vostru", a declarat Halep după meci.

„Al 20-lea titlu la împlinirea a 20 de ani pentru turneul de la Dubai. Am luptat atât de mult pentru acesta şi este minunat", a scris Simona într-o postare pe Facebook.

Simona Halep, locul 2 şi favorită numărul 1, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reuşind să obţină al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus în faţa sportivei Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Ce l-a impresionat pe CTP la jocul Simonei în finala de la Dubai: „Numai Halep poate să facă asta. E pentru a doua oară regina deşertului“

Momentul decisiv al finalei, marca Artemon Apostu Efremov: „Cine e cea mai bună la chestiile astea?“

  

Simona Halep a câştigat titlul cu numărul 20 al carierei, după o finală marcă-înregistrată! Fiesta la Dubai

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite