Halep, prima reacţie după ce a renunţat la Artemon Apostu-Efrem. Care este motivul întreruperii colaborării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep şi antrenorul său secund, Apostu-Efremov, au decis să pună punct colaborării începută în decembrie 2019, în urma căruia sportiva a câştigat trei trofee.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a declarat că a luat această hotărâre pentru că a simţit că este momentul unei schimbări şi spune că a rămas în relaţii foarte bune cu fostul său colaborator 

"Aşa am simţit, că a venit momentul să ne despărţim. Am făcut o treabă bună, mai ales pe pandemie, mai ales că nu a fost uşor pentru niciunul dintre noi. Îi mulţumesc şi pe această cale că a fost alături de mine în perioada grea şi a muncit cot la cot cu mine. Nu ne-am certat, am rămas prieteni, suntem într-o relaţie bună", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

La rândul lui, în dialog cu Antena Sport, antrenorul s-a rezumat doar să confirme despărţirea de jucătoare de tenis, fără să precizeze un motiv anume. *Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit, după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie", a declarat Efremeov

Artemon Apostu-Efremov l-a suplinit pe Darren Cahill în perioadele în care acesta nu putea fi alături de SImona Halep şi a ajutat-o pe aceasta la câştigarea a trei trofee, toate în 2020, la Dubai, Praga şi Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite