Halep răsuflă uşurată: Primele declaraţii după un meci nebun la Australian Open VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Cotată cu şanse mari la câştigarea primului Grand Slam din 2021, Simona a fost la un pas să facă cel mai slab turneu la Melbourne din 2017 încoace. Doar o revenire de senzaţie, în decisiv, a salvat-o în confruntarea cu Ajla Tomljanovici (72 WTA).

Simona Halep e în turul III de la Australian Open, urmând să joace, vineri, cu rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), o adversară pe care n-a mai întâlnit-o până acum.

Ca să ajungă la această partidă însă, „Simo“ a avut de rezolvat un meci pe viaţă şi pe moarte, cu Ajla Tomljanovici (72 WTA). Australianca de 27 de ani, susţinută şi de public, a fost la un game de victorie în setul decisiv, având 5-2, la un moment dat! Spre lauda ei însă, Halep a reuşit o revenire fabuloasă, iar la interviul de după meci, difuzat de Eurosport, a povestit cum a reuşit să obţină o calificare care părea pierdută, la un moment dat.

Ce a spus Simona Halep?

*Mă aşteptam să joace foarte tare, ştiam că e o adversară foarte puternică, dar a fost mult mai greu decât credeam. Sunt fericită că pot să zâmbesc acum.

*La 2-5 în decisiv, cu siguranţă, n-am avut gânduri pozitive sau dintre cele mai frumoase. Eram supărată pe faptul că greşeam, nu neapărat pe scor. Dar am reuşit să mă motivez şi sunt foarte fericită că am învins. Mi-am dorit foarte mult să câştig această partidă.

*Nu cred că am mai jucat cu Kudermetova, o să o urmăresc puţin, aşa procedez mereu. Dacă sunt 100%, cu siguranţă, voi da totul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite