Halep răsuflă uşurată la Cincinnati: Prima reacţie a Simonei după calificarea în optimi şi un anunţ cu care îşi încântă fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

Simona Halep (4 WTA) n-a fost într-o zi tocmai bună, însă, ca o mare jucătoare, a reuşit să câştige şi când jocul ei n-a strălucit.

Simona Halep e în optimile de la Cincinnati, după o victorie epuizantă cu Ekaterina Alexandrova (43 WTA) la capătul unui duel de peste două ore.

În interviul acordat imediat după meci, la Digi Sport, postul care transmite turneul de la Cincinnati în România, „Simo“ le-a dat fanilor o veste excelentă: nu mai are dureri la tendon, fiind refăcută după problema de care s-a lovit la Rogers Cup.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost un meci forte greu. A lovit mingea forte tare. N-am renunţat şi chiar am vrut să alerg după fiecare minge şi mă bucur. Mental, a fost dificil după accidentarea de la turneul trecut.

*N-am avut dureri şi asta m-a bucurat, dar nu mi-a fost uşor să-mi găsesc ritmul. În setul doi, am simţit că pot fi agresivă şi că pot veni peste ea. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi sper să ne vedem până la sfârşit (n.r. - către fanii din tribune).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite