Halep, răsplătită regeşte: Cât a valorat victoria ei din turul I de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA-EFE / Dave Hunt
FOTO: EPA-EFE / Dave Hunt

Constănţeanca de 29 de ani a strâns deja peste 37 de milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 9 în clasamentul all-time al jucătorilor care au evoluat în circuitele ATP şi WTA.

Simona Halep (2 WTA) şi-a asigurat de mult liniştea financiară, datorită rezultatelor ei formidabile. Chiar şi aşa, premiile încasate în turnee, mai ales în cele mari, rămân o atracţie pentru ea, pentru că orice om vrea să-şi valorifice la maximum munca.

La Melbourne, „Simo“ are şansa câştigării unui cec uriaş, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Pentru asta e nevoie însă de cucerirea trofeului. O misiune deloc uşoară, având în vedere că în turneele de Grand Slam se joacă pe viaţă şi pe moarte.

Oricum, Halep şi-a asigurat deja o sumă importantă, în condiţiile în care la această ediţie de la Australian Open, organizatorii au mărit bonusurile acordate pentru primele tururi şi le-au micşorat pe cele pentru fazele superioare. Explicaţia a fost oferită de „Adevărul“ aici.

Victoria Simonei din turul I i-a adus un cec în valoare de 115.275 de dolari americani. Iar dacă o va învinge şi pe Ajla Tomljanovici (69 WTA), românca va primi 165.228 de dolari pentru prezenţa în turul III.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite