Halep, răsplătită regeşte: Cât a valorat victoria ei din turul I de la Australian Open

Halep, răsplătită regeşte: Cât a valorat victoria ei din turul I de la Australian Open

FOTO: EPA-EFE / Dave Hunt

Constănţeanca de 29 de ani a strâns deja peste 37 de milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 9 în clasamentul all-time al jucătorilor care au evoluat în circuitele ATP şi WTA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (2 WTA) şi-a asigurat de mult liniştea financiară, datorită rezultatelor ei formidabile. Chiar şi aşa, premiile încasate în turnee, mai ales în cele mari, rămân o atracţie pentru ea, pentru că orice om vrea să-şi valorifice la maximum munca.
 
La Melbourne, „Simo“ are şansa câştigării unui cec uriaş, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Pentru asta e nevoie însă de cucerirea trofeului. O misiune deloc uşoară, având în vedere că în turneele de Grand Slam se joacă pe viaţă şi pe moarte.
 
Oricum, Halep şi-a asigurat deja o sumă importantă, în condiţiile în care la această ediţie de la Australian Open, organizatorii au mărit bonusurile acordate pentru primele tururi şi le-au micşorat pe cele pentru fazele superioare. Explicaţia a fost oferită de „Adevărul“ aici.
 
Victoria Simonei din turul I i-a adus un cec în valoare de 115.275 de dolari americani. Iar dacă o va învinge şi pe Ajla Tomljanovici (69 WTA), românca va primi 165.228 de dolari pentru prezenţa în turul III.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările