Halep, răsplătită generos: Câţi bani poate încasa pentru simpla ei prezenţă în primul turneu de iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) şi-a anunţat revenirea pe teren la Bad Homburg (20-26 iunie), turneu pe iarbă, aflat la prima ediţie.

Deşi e o întrecere mică, de categoria WTA 250, „Simo“ a acceptat să joace în Germania, din dorinţa de a-şi regla jocul pe iarbă, înainte de Wimbledon (28 iunie - 11 iulie). 

În plus, după cum a dezvăluit fostul jucător de tenis, Mihai Rusu, e foarte posibil ca Halep să fi primit şi o primă consistentă de participare din partea nemţilor, aşa cum se întâmplă în cazul jucătoarelor de top.

 „Să nu uităm că, în afară de Grand Slam-uri, jucătoarele de top primesc garanţii de participare, când se duc la turnee. Din informaţiile mele, garanţia de participare a fetelor din Top 5 se duce la 100.000 – 150.000 de dolari. Iată că, dintr-un foc, Simona îşi plăteşte echipa numai din garanţiile de participare, fără a pune la socoteală premiile care vin din turul I, turul II, dacă ajunge în semifinală sau finală“, a explicat Rusu pentru prosport.ro.

La Bad Homburg, pe lângă Halep, şi-au anunţat participarea şi alte jucătoare importante, precum Petra Kvitova (12 WTA), Madison Keys (24 WTA) şi Angelique Kerber (27 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite