Halep, răsfăţată de Ţiriac de când a sosit în ţară: Gestul prin care omul de afaceri s-a pus la dispoziţia Simonei

Halep, răsfăţată de Ţiriac de când a sosit în ţară: Gestul prin care omul de afaceri s-a pus la dispoziţia Simonei

Simona Halep trăieşte una dintre cele mai fericite perioade din viaţa sa! De sâmbătă, veştile bune şi surprizele curg pentru constănţeanca de 27 ani.

Din momentul în care a aterizat, luni, pe aeroportul „Henri Coandă“, „Simo“ a fost răsfăţată de Ion Ţiriac, omul care îi ghidează cariera din umbră. 

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, în vârsta de 80 de ani, a devenit şoferul Simonei, ducând-o acasă de la aeroport la bordul limozinei sale de 500.000 de euro, un Rolls Royce Phantom VII! 

La complexul „Stejarii Country Club“, deţinut de Ţiriac, unde locuieşte şi Halep, aceasta a avut o altă surpriză: a primit o farfurie uriaşă cu dulciuri de la reprezentanţii complexului. „Cea mai frumoasă surpriză!“, a scris Simona Halep pe Instagram, postând şi o fotografie elocventă în acest sens.

Românca va veni, miercuri (ora 19.00), în faţa publicului pe „Arena Naţională“ pentru a-şi celebra succesul de la Wimbledon. Intrarea va fi gratuită pentru cei care vor dori să fie în tribune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: