Halep, rămasă fără Mouratoglou, la Birmingham: De ce a absentat antrenorul francez din loja Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Începută în luna aprilie, colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou n-a furnizat, deocamdată, rezultatele spectaculoase aşteptate de toată lumea.

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a fost eliminată, duminică, în semifinalele turneului de la Birmingham. Din păcate, după acest rezultat, constănţeanca a ratat şansa de a juca a doua finală WTA din acest an, după cea câştigată la Melbourne Summer Set, în ianuarie.

Ceea ce a surprins, astăzi, la Birmingham, a fost faptul că în loja Simonei s-au aflat doar preparatorul fizic, Teo Cercel, plus un angajat al Academiei Mouratoglou. Antrenorul însă a lipsit de la meci. Motivul? Francezul a preferat să ia parte la un eveniment caritabil organizat la Academia sa, la Nisa. De altfel, pe reţelele de socializare, Patrick a şi postat mai multe imagini de la această gală caritabilă în care a şi jucat în nişte meciuri. 

Rămâne de văzut dacă Halep va fi însoţită de Mouratoglou în următorul turneu de pe iarbă la care va participa în Germania, după cum Adevărul a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite