Halep rămâne doar cu Cahill: A renunţat la antrenorul ei român. Explicaţiile deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) îşi schimbă, periodic, stafful, iar acum a pus capăt colaborării cu antrenorul pe care îl avea lângă ea din decembrie 2019 şi care a contribuit la câştigarea a trei trofee.

Simona Halep a explicat, de curând, că Darren Cahill va sta lângă ea, în permanenţă, în următoarea perioadă, deoarece nu se poate întoarce în ţara sa, Australia, din cauza restricţiilor pandemice.

Cât timp Cahill era în Australia, „Simo“ era însoţită în turnee de antrenorul ei român, Artemon Apostu-Efremov. Acesta se ocupa şi de pregătirea lui Halep în ţară, fiind mereu în legătură cu Darren Cahill. Acum însă, potrivit Antena Sport, Apostu-Efremov a fost pus pe liber de Halep. Cei doi şi-au început colaborarea, în decembrie 2019, iar de atunci Simona a luat trei trofee, toate în 2020, la Dubai, Praga şi Roma. 

În dialog cu Antena Sport, Apostu-Efremov a confirmat că nu mai face parte din stafful Simonei Halep.

Ce a spus Artemon Apostu-Efremov?

*Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit, după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie.

*O colaborare cu un jucător de un asemenea calibru este o experienţă fenomenală şi sper să fi reuşit să o învăţ atât de multe pe cât am învăţat eu fiind în această echipă. Darren (n.r. Darren Cahill) este un mare antrenor şi să îl am alături a fost o inspiraţie majoră.

*Este greu de evidenţiat un singur moment. Cu siguranţă, turneul din Australia (când Simona a avansat până în semifinale, în 2020) sau cele câştigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase.

Halep, flancată de Apostu-Efremov (stânga) şi de Darren Cahill (dreapta)

Efremov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite