Halep, pur şi simplu irezistibilă: Simona e în semifinalele de la Cincinnati, după o nouă victorie formidabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep îşi continuă sezonul de vis: tocmai a ajuns la victoria cu numărul 45 din 2018 şi trebuie să mai câştige două meciuri pentru a lua trofeul cu numărul patru din actuala stagiune.

Simona Halep e imbatabilă de când s-a întors din vacanţa de după Wimbledon! La Rogers Cup şi la Cincinnati, liderul WTA a disputat opt partide până acum şi le-a câştigat pe toate.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la câteva ore după victoria cu Ashleigh Barty din turul III la Western & Southern Open, românca a revenit pe teren şi a dat drumul la focuri de artificii în confruntarea cu Lesia Tsurenko (44 WTA).

Ucraineanca de 29 de ani a început mai bine şi a condus cu 4-1. Game-ul al 6-lea a schimbat însă raportul de forţe. Simona a izbutit break-ul la a patra minge şi s-a apropiat la 2-4. De aici până la finalul setului, Halep a fost de neoprit şi s-a impus cu 6-4.

Demoralizată, Tsurenko a fost o pradă uşoară în setul doi în care Halep s-a dus la 5-0 pentru a câştiga la final cu 6-1.

În semifinalele de la Cincinnati, Halep o va întâlni pe Sabalenka (34 WTA). În cealaltă semifinală, se vor duela Kvitova (6 WTA) şi Bertens (17 WTA).

7 înfrângeri în 52 de meciuri a suferit Simona Halep în 2018.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite