Halep, printre cele mai admirate jucătoare din lume: cum a fost descrisă Simona de Radwanska şi Ivanovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca de 23 de ani tocmai a cucerit al 11-lea trofeu din carieră şi are o singură înfrângere în 2015. Forma ei senzaţională a fost remarcată şi de celelalte jucătoare din circuitul WTA.

Simona Halep se pregăteşte să debuteze în turneul de la Miami, care, la fel ca cel de la Indian Wells, face parte din categoria Premier Mandatory, cea mai importantă după competiţiile Mare Şlem.

Agnieszka Radwanska (numărul 8 mondial) şi Ana Ivanovici (locul 6 WTA) sunt alte două jucătoare care, la fel ca Halep, au participat la Indian Wells, iar acum se pregătesc de turneul de la Miami. Înainte să debuteze într-o nouă competiţie cele două au lăudat-o pe Simona pentru ascensiunea ei formidabilă în lumea tenisului feminin.

„Să joci împotriva ei e întotdeauna o bună provocare. Nu îţi dă puncte gratis şi e o mare luptătoare. Ea poate avea o mare carieră“, a declarat Radwanska, care conduce în duelurile directe cu Halep, câştigând patru jocuri şi pierzând trei. Totuşi, în trei din ultimele patru meciuri, Simona a fost învingătoare.

„Halep e o mare sportivă şi vede bine jocul. E foarte greu să joci împotriva ei, pentru că nu comite foarte multe greşeli“, a fost de părere şi Ivanovici. Bilanţul ei în confruntările cu Simona e 2-2, iar în ultimul meci direct, la Turneul Campioanelor din Singapore, s-a impus sportiva din Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite