Halep a primit un sfat preţios: Ce trebuie să facă pentru a câştiga al 3-lea Grand Slam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va reveni pe teren în 2021, cel mai probabil, în turneele din Australia
Simona Halep va reveni pe teren în 2021, cel mai probabil, în turneele din Australia

Constănţeanca de 29 de ani a avut un sezon foarte bun, cu trofee cucerite la Dubai, Praga şi Roma, însă dezamăgirea e legată de faptul că a încheiat stagiunea fără un triumf la Australian Open sau la Roland Garros.

Simona Halep a terminat 2020 fără să reuşească repetarea performanţei din 2018 şi 2019, când a luat câte un Grand Slam. Prima dată la Paris, iar apoi la Londra. 

Singura consolare? Românca rămâne campioana en-titre la Wimbledon, după ce ediţia din acest an s-a anulat din cauza pandemie. Într-o intervenţie la GSP Live, fostul antrenor de tenis, Sever Dron (76 de ani), stabilit acum în Franţa, a explicat ce trebuie să facă Simona pentru a-şi îmbunătăţi şansele la turneele de Grand Slam.

Ce a spus Sever Dron?

*Viitorul tenisului mondial e să intri cât mai mult în teren. Aici cred că şi Simona Halep mai are probleme. Îi place în spatele terenului, are zona ei în care e extraordinară. Să intre mai mult în teren! Dacă vrea, dacă ştie, dacă are chef... E doar părerea mea! Adevărul e în racheta jucătorului, el ştie cel mai bine.

*Simona face parte din lotul celor care poate să mai câştige un un turneu de Grand Slam. Poate câştiga Wimbledon în 2021 sau Australian Open! E o jucătoare care ştie să revină şi să meargă mai departe. Şi-l are şi pe Darren Cahill lângă ea, care va analiza situaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite