Halep primeşte încă o maşină: Simona pune mâna pe premiul acordat de Porsche pentru al doilea an la rând

Halep primeşte încă o maşină: Simona pune mâna pe premiul acordat de Porsche pentru al doilea an la rând

Simona Halep e chinuită din cauza herniei de disc, însă, în ultimele două zile, a primit două veşti cu adevărat bune.

Simona Halep are o situaţie medicală incertă şi e posibil să nu mai joace niciun meci în acest an, însă, chiar şi aşa, are motive de satisfacţie.

Iar Angelique Kerber (3 WTA) e jucătoarea datorită căreia liderul WTA a primit două veşti bune. Eliminată în optimile de la Beijing de Zhang (45 WTA), Kerber a pierdut orice şansă de a termina anul pe locul 1 mondial, înaintea Simonei. Nemţoaica era ultima ameninţare pentru Halep, în condiţiile în care, ocupanta locului 2 WTA, Caroline Wozniacki, are prea multe puncte de apărat pe acest final de sezon şi, oricum, nu o poate devansa pe Halep.

Eliminarea lui Kerber la Beijing a mai adus însă o veste bună pentru Simona, după cum a explicat prosport.ro. De acum, constănţeanca e sigură şi de locul 1 în clasamentul WTA Race, care se alcătuieşte exclusiv pe baza punctelor adunate în fiecare sezon.

Drept urmare, pentru al doilea an la rând – Halep a terminat pe primul loc în ierarhia WTA Race şi în 2017 – românca va fi premiată de sponsorul Porsche. Anul trecut, ea a primit un Porsche 911 GTS Cabriolet în valoare de 110.000 de dolari, iar acum va mai primi o maşină din partea nemţilor.

Clasamentul WTA Race în acest moment:

1. Simona Halep 6.921 de puncte
2. Angelique Kerber 5.375
3. Naomi Osaka 4.565

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: