Halep, primele declaraţii după o victorie alarmantă: Singurul moment în care şi-a permis un zâmbet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a evitat o înfrângere dezastruoasă
Simona Halep a evitat o înfrângere dezastruoasă

Simona Halep a stat aproape două ore pe teren pentru a avansa în turul II de la French Open, după un meci sub aşteptări, cu Nastasja Mariana Schunk (165 WTA). Probabil, de aceea, nu prea a fost bucuroasă după terminarea partidei.

Simona Halep e în turul II de la French Open, unde o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), însă, până atunci, ea va încerca să găsească nişte explicaţii, împreună cu stafful ei, pentru prestaţia ei slabă din runda inaugurală.

Dacă Halep va reuşi să-şi îmbunătăţească jocul pas cu pas la French Open, aşa cum a reuşit, în trecut, la alte turnee mari, rămâne de văzut. Cert e că acum, după victoria cu Schunk (165 WTA), Simona a fost, mai degrabă, îngrijorată. Şi cu greu şi-a permis un zâmbet, în interviul de după meci, în momentul în care le-a mulţumuit spectatorilor prezenţi în tribune.

Ce a spus Simona Halep?

*Le mulţumesc celor care au rămas în tribune până acum, fiindcă e, într-adevăr, frig la ora asta.

*Ea a lovit mingea puternic, iar eu n-am avut reacţie, în multe momente. Din fericire, am rămas puternică şi concentrată şi mă bucur că am câştigat pentru că e mereu dificil să joci în turul I la un Grand Slam.

*Obiectivul pentru următorul meci? Să joc mai bine! Vreau să dau totul de fiecare dată când intru pe teren. Să lupt şi să dau tot ce am mai bun.

*Vă mulţumesc pentru susţinere (n.r. – către spectatorii din tribune). Acum, am antrenor francez (n.r. – Patrick Mouratoglou) şi, probabil, pe viitor, voi vorbi mai bine franceza (râde).

REZULTATELE ROMÂNCELOR ÎN TURUL I DE LA FRENCH OPEN

*Cîrstea (26 WTA) – T. Maria (105 WTA) 6-3, 6-3

*Ruse (51 WTA) - Mertens (32 WTA) 3-6, 1-6

*Bogdan (93 WTA) - Azarenka (15 WTA) 7-6, 6-7, 2-6

*Begu (63 WTA) - Paolini (55 WTA) 4-6, 6-1, 7-6

*Irina Bara (112 WTA) - Putintseva (37 WTA) 3-6, 1-6

*Buzărnescu (120 WTA) - Brengle (57 WTA) 1-6, 2-6

*Halep (19 WTA) - Schunk (165 WTA) 6-4, 1-6, 6-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite