Halep, primele declaraţii după nunta cu Toni: „Voi avea o săptămână de miere!“ Ce spune despre venirea unui copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a declarat că intenţionează să mai evolueze la cel mai înalt nivel încă 2-3 ani.

Fostul număr 1 mondial a vorbit, vineri seara, la lansarea „Tennis Win”, o platforma dedicată pasionaţilor de tenis şi a cărei imagine o reprezintă, despre planurile ei de viitor, dar şi despre sentimentele care o încearcă la doar două zile de la cununia civilă cu Toni Iuruc. 

„Sunt într-un moment de euforie destul de prelungit. Sunt bucuroasă, fericită de ce se întâmplă în viaţa mea, sunt sănătoasă. Nu sunt schimbări, doar emoţionale. E o emoţie frumoasă. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi.  A fost o seară de neuitat. M-am bucurat, am dansat foarte mult. Încă mă dor tălpile. A fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni, el s-a ocupat de tot”, a spus Simona. 

Jucătoarea a declarat că va pleca zilele următoare într-o scurtă vacanţă „O să plec câteva zile, o să fie o săptămână de miere. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. Nu se va schimba nimic la tenis, va rămâne numele Halep, ca până acum. În viaţa de zi cu zi, voi fi Halep-Iuruc", a explicat Simona. 

Constănţeanca a mai declarat că ar vrea să mai joace la cel mai înalt nivel încă 2-3 ani şi că şi-ar dori să ajungă din nou în top 10 WTA. "Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10. Fac ce pot.. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun". Întrebată dacă familia Halep-Iuruc se va mări în următorii 2-3 ani cu un copil, jucătoarea a răspuns râzând: "Dacă joc tenis nu are cum".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite