Halep, primele declaraţii despre situaţia ei medicală: „M-am speriat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a jucat ultima dată la Miami Open, turneu de la care s-a retras înaintea meciului din optimi, cu Anastasija Sevastova.

Simona Halep a fost lovită de dureri la umăr, încă din timpului primului meci de simplu pe care l-a jucat la Miami, cu Caroline Garcia. Atunci, după cum „Adevărul“ a scris aici, românca a chemat fizioterapeutul pe teren, fiind vizibil afectată de accidentarea apărută în timpul primului set.

Ulterior, după ce s-a retras de la Miami, „Simo“ a renunţat şi la revenirea în echipa României. Totuşi, ea speră să joace la Stuttgart, motiv pentru care şi-a reluat antrenamentele pe zgură, sub supravegherea lui Darren Cahill, sosit în România. Cu acest prilej, cei doi au fost la arenele BNR. După ce a ieşit de pe teren, Halep a oferit ultimele detalii despre situaţia ei medicală.

Ce a spus Simona Halep?

*Mă simt mai bine. Ieri a fost prima zi în care am jucat o oră şi am dat la coş, adică n-m forţat foarte mult. N-am dureri, dar tot timpul se vede mai bine după 4 zile de antrenamente, dacă accidentarea a trecut sau nu. M-am speriat un pic cu umărul pentru că niciodată n-am avut astfel de probleme.

*Mă bucur că a venit şi Darren aici. Cu siguranţă, o să progresez pe zgură, o să-mi prindă bine. Darren e foarte stresat din cauza COVID-ului şi va trebui să stea ferit. El m-a ajutat mult, ştie cum să pună problema, mă încurajează, când sunt mai panicată şi mai stresată. Am încredere în tot ceea ce zice. E foarte încântat că vine în România şi îi place aici.

*Obiectivul meu principal e să fiu sănătoasă. Am nevoie de meciuri oficiale. Nu pot să spun că sunt foarte pregătită, dar plăcerea de a juca pe zgură e foarte mare.

Calendarul Simonei Halep pentru următoarea perioadă arată aşa:

19-25 aprilie: Stuttgart

30 aprilie - 9 mai: Madrid

10-16 mai: Roma

30 mai - 13 iunie: Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite