Halep, sub presiune: Rezultat nefavorabil Simonei în a doua semifinală de la Italian Open. Cum arată clasamentul virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

Dacă în prima partidă a zilei, la Roma, eliminarea suferită de Kiki Bertens (4 WTA) în faţa Johannei Konta (42 WTA) a ajutat-o pe Halep, din păcate, în al doilea meci a câştigat o jucătoare care o poate depăşi pe românca, începând de luni.

Simona Halep se menţine, deocamdată, pe locul 2 WTA, însă, în continuare, există riscul ca ea să pice pe 3, după Italian Open.

Constănţeanca de 27 de ani putea ajunge chiar pe 4, în cel mai rău caz, însă această variantă nu mai e de actualitate, după ce Bertens a fost învinsă de Konta în prima semifinală de la Roma.

În a doua semifinală însă, Pliskova (7 WTA) a trecut de Sakkari (39 WTA), scor 6-4, 6-4, şi rămâne în cursă pentru a urca pe locul 2 mondial, începând de luni. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Pliskova trebuie să câştige trofeul la Roma, duminică, după finala cu Konta. Cu un triumf în Italia, cehoaica va acumula 5.685 de puncte.

În acest moment, ierarhia virtuală WTA, actualizată în timp real, arată aşa:

1. Osaka 6.486p

2. Halep 5.533p

3. Bertens 5.405p

4. Pliskova 5.370p

5. Kerber 5.195p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite