Halep, plimbare-n iarbă la Eastbourne. Românca şi-a luat revanşa în faţa celei care o elimina anul trecut la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Eastbourne după o victorie fără niciun fel de emoţii

Simona s-a impus în faţa jucătoarei care a eliminat-o anul trecut la Wimbledon, Su-Wei Hsieh (29 WTA), 6-2, 6-0. după doar 55 de minute.

Su-Wei Hsieh a fost umbra jucătoarei care reuşea o mare surpriză, anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, când o trimitea acasă pe numărul 1 mondial la vremea aceea, după o victorie cu 3-6, 6-4, 7-5. Astăzi, jucătoarea din Taiwan a luat primul game, după care practic a dispărut din joc. Halep a servit bine, nu a făcut cadouri şi a mai pierdut un singur game din următoarele 13.

În turul următor, miercuri, de la o ora ce urmează să fie stabilita, Simona o va întâlni pe Polona Hercog (60 WTA). Jucătoarea din Slovenia a fost nevoită să joace în calificări la Eastbourne şi a trecut în turul 2 de Pauline Parmentier (82 WTA)  2-6, 6-2, 7-6 (4), după două ore şi cinci minute de joc. 

Palmaresul meciurilor directe dintre Halep şi Hercog este egal, 1-1. Prima întâlnire dintre cele două jucătoare s-a jucat în urmă cu 10 ani, la Sofia, pe zgură şi s-a terminat cu victoria lui Hercog, 7-6(3) 1-6 6-2, în timp ce ultimul meci a fost câştigat de româncă, pe hard, 5-7, 7-6 (1), 6-2, în turul al treilea, la Miami, anul acesta.

Pentru calificarea în optimi, Halep şi-a asigurat un premiu de 12.200 de dolari şi 55 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite