Halep a plecat spre Germania şi ar putea  juca la Stuttgart! Cum explică faptul că a ales să nu evolueze pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a plecat, sâmbătă dimineaţă, în Germania, pentru turneul WTA 500 de la Stuttgart,  dar spune că nu ştie dacă va putea juca în competiţie.

Deşi încă este accidentată, jucătoarea de pe locul 3 WTA a explicat de ce a ales să meargă în Germania şi de ce nu a vrut să rişte să joace pentru România la Billie Jean King Cup.

"Nu ştiu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag şi atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă m-aş fi retras de la Fed Cup, aş fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru ţară. În mod normal, aş juca la toate turneele, dar nu ştiu exact, pentru că şi la Doha, Dubai s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor. Îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă ţină şi la meciuri", a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep a zburat în Germania împreună cu antrenorul Darren Cahill. Australianul a ajuns în România la începutul săptămânii şi a pregătit alături de eleva sa sezonul de zgură.

Turneul de la Stuttgart se va desfăşura în perioada 19-25 aprilie.

Calendarul Simonei Halep:

19-25 aprilie: Stuttgart

30 aprilie - 9 mai: Madrid

10-16 mai: Roma

30 mai - 13 iunie: Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite