Halep, pesimistă înaintea revenirii în competiţii: „N-am aşteptări că voi câştiga meciuri“. Cum l-a contrat pe Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fostul lider WTA va reveni pe teren, la mai bine de trei luni de la accidentarea suferită pe 12 mai, la Italian Open, atunci când a suferit o ruptură musculară, la gamba stângă.

Întoarcerea Simonei Halep în circuitul WTA ar trebui să aibă loc la turneul de la Cincinnati, care se va disputa în perioada 14 - 22 august, iar constănţeanca este conştientă că revenirea va fi complicată, mai ales că se va roduce după o perioadă aşa de mare de inactivitate.

„Nu am aşteptări că voi câştiga meciuri pe acolo, pentru că este un moment greu pentru mine să revin după o asemenea accidentare! Pensionar în adevăratul sens al cuvântului, n-am mai ieşit din zona mea de confort de aici, de acasă“, a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru as.ro.

Fostul lider mondial a vorbit şi despre posibilitatea de a se lăsa de tenis pentru a deveni mamă, însă crede că încă nu şi-a spus ultimul cuvând în sportul care i-a adus atâtea satisfacţii. „Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit“, a mai declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite