Halep, părăsită: Andrei Pavel a explicat, în premieră, de ce s-a hotărât să iasă din stafful Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep l-a cooptat pe fostul jucător ATP în echipa sa în septembrie 2017, însă colaborarea n-a durat nici măcar un an.

Andrei Pavel s-a hotărât în această vară să o părăsească pe Simona Halep, lider mondial în tenisul feminin, pentru a se ocupa de pregătirea lui Marius Copil (88 ATP). Decizia a surprins şi, până în acest moment, nu fusese comentată de părţile implicate.

S-a speculat că lui Pavel nu i-a convenit statutul de „secund“ al lui Darren Cahill, el sperând că, în timp, îi va lua faţa australianului. Ceea ce nu s-a întâmplat. Acum, potrivit Digi Sport, Pavel a confirmat că şi-a schimbat traseul profesional, tocmai pentru că avea un rol secundar în stafful lui Halep.

Ce a spus Andrei Pavel?

*N-am vrut să se scrie, nu voiam să dăm declaraţii. Eu am avut contract cu ea (n.r. – Simona Halep) pe un sezon. S-a terminat colaborarea. Acesta e principalul motiv. Eu eram secundul lui Cahill. Am rămas prieteni şi, dacă mă întreabă ceva, o ajut cu mare plăcere. N-au fost alte motive la mijloc.

*Colaborarea cu Marius (n.r. – Copil) sper să fie una bună. Ne-am stabilit ca obiectiv intrarea în Top 50 şi sper ca acest lucru să se petreacă în sezonul viitor. E frumos să colaborez cu doi oameni care m-au avut ca idol, acum ei sunt idolii mei. E uşor să colaborez cu ei pentru că sunt profesionisti adevăraţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite