Halep, oprită de ploaie: Simona a făcut un meci plin de nervi şi cu o sumedenie de greşeli. Decisivul e pe muchie de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confruntarea Halep - Tomljanovici, în turul II, a fost întreruptă în setul trei, într-un moment în care românca era pe val.

Nevoită să revină pe teren la trei zile după un turneu solicitant la Montreal, Simona a făcut un prim set plin de nervi şi plin de greşeli la Cincinnati! Iar Ajla Tomljanovici (58 WTA), venind după două victorii succesive cu românce, cu Sorana Cârstea (52 WTA) şi cu Irina Begu (55 WTA), a profitat din plin.

La 2-1 pentru australianca de 25 de ani, Halep şi-a pierdut serviciul şi apoi a fost condusă cu 4-1 şi cu 5-2. La 5-3, Tomljanovici a servit pentru câştigarea setului, însă Simona a izbutit break-ul, s-a apropiat la 5-4 şi a avut şansa egalării pe serviciul propriu. Din păcate, liderul WTA a făcut un nou game plin de erori şi a comis şi o greşeală dublă la mingea de set pentru a face un „cadou“ adversarei: 6-4.

A urmat un dialog nervos cu Darren Cahill care, totuşi, a reuşit să o redreseze pe Simona.

Setul doi a început cu câte un break de fiecare parte, însă apoi a fost dominat de liderul WTA. Halep s-a impus pe serviciul adversarei de două ori, mai întâi, la 2-2 şi apoi la 5-3 pentru a egala situaţia: 6-3.

Start groaznic în decisiv

Halep a fost condusă cu 3-0 în decisiv, dar a avut o revenire spectaculoasă: patru game-uri câştigate la rând, iar scorul a devenit 4-3 pentru constănţeanca de 26 de ani. Simona a fost chiar aproape de 5-3 pe serviciul propriu, la 30-15, însă ploaia a oprit jocul.

Organizatorii au anunţat că meciul Halep - Tomljanovici se va relua, astăzi, nu mai devreme de ora 20.00 (Digi Sport), ora României.

Totuşi, la cum a arătat în momentul opririi partidei, Halep e favorită la victorie şi, probabil, va rezolva calificarea în turul III, după reluarea jocului.

Învingătoarea meciului Halep - Tomljanovici o va întâlni pe australianca Ashleigh Barty (16 WTA) în turul III. Halep şi Barty s-au întâlnit şi săptămână trecută, la Montreal, în semifinale, atunci când Simona s-a impus cu 6-4, 6-1.

CITEŞTE ŞI:

Halep, dialog plin de nervi cu Darren Cahill: Simona, uluită de cât de prost a putut să joace cu Tomljanovici

Halep, încurcată din nou: Simona va fi iarăşi pusă într-o situaţie extrem de dificilă la Cincinnati din cauza ploii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite