Halep nu-i impresionează pe jurnaliştii americani: verdict categoric înaintea meciului cu Andreescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de debutul său la Turneul Campioanelor, programat astăzi (nu mai devreme de ora 14.00, Digi Sport), Simona Halep a fost subiectul unei analize a jurnaliştilor americani.

Cu puţin timp până la startul partidei Simonei Halep, jurnaliştii de peste Ocean o consideră favorită indiscutabilă pe canadianca de origini româneşti, Bianca Andreescu. 

„În timp ce românca poate lovi mingea în mod mai obişnuit decât Andreescu, totuşi poate câştiga meciul în mai multe feluri. Dacă se află în zonă, Halep poate da lovitura, în orice parte a terenului. Dacă nu este în cea mai bună formă, câştigătoarea de la Wimbledon are şansa de a-şi depăşi adversarii cu viteză şi consecvenţă, ceea ce au transformat-o într-o jucătoare de elită. Andreescu este favorită, dar va trebui să joace cel mai bine pentru a o învinge pe Simona. (...) Simona este o viitoare Hall of Famer, dar Bianca este favorită aici!”, au notat americanii de la tennis.com, citaţi de ziare.com.

Bianca Andreescu vine după o serie de reuşite, fiind campioană, în acest an, la Rogers Cup, Indian Wells şi US Open şi având un bilanţ de opt victorii şi o singură înfrângere. Pentru Simona Halep, este a şasea participare consecutivă la Turneul Campioanelor, deşi, anul trecut, calificată fiind, nu a reuşit să evolueze, din pricina problemelor la spate. Cea mai bună realizare a sa la competiţia menţionată este calificarea în ultimul act, chiar la prima participare, în 2014, când a cedat în faţa Serenei Williams în doar două seturi, 6-3, 6-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite