Halep, o nouă postare pe Instagram: Simona a ţinut să-i mulţumească omului care a ajutat-o să crească enorm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Australian Open 2018 ne-a arătat o versiune nouă şi îmbunătăţită a Simonei Halep. Chiar dacă n-a câştigat trofeul, românca a plecat de la Melbourne, convinsă că, în curând, va veni şi momentul ei de glorie.

Simona Halep s-a întors în România, acolo unde va lua o scurtă pauză pentru a se reface fizic şi mental, după cele două săptămâni de la Australian Open.

Teoretic, următoarea apariţie a Simonei pe terenul tenis ar trebui să fie la Cluj, însă acest lucru se află sub semnul întrebării, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până să ia o decizie finală, Halep a avut o nouă postare pe Instagram în care a scris despre Australian Open şi despre antrenorul ei, Darren Cahill. Sub comanda australianului, Halep a jucat până acum două finale de Grand Slam: French Open (2017) şi Australian Open (2018). Prima finală, cea de la Roland Garros în 2014, a venit pe când Simona era pregătită de Wim Fissette.

Ce a scris Halep pe Instagram?

Rămas bun, Melbourne! A fost un turneu grozav, întotdeauna e un moment special să joci o finală de Grand Slam. N-am luat trofeul pe care l-am dorit, dar sunt cu adevărat recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc D (n.r. - Darren Cahill) că ai fost alături de mine în această călătorie frumoasă. E a doua noastră finală de Grand Slam, să sperăm că voi întâlni din nou această oportunitate şi a treia oară să fie momentul nostru. 

Insta
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite