Halep şi Niculescu jubilează: Răsturnare spectaculoasă de situaţie la Wuhan! Ambele românce vor avea de câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de la Wuhan va începe de luni, iar înainte de startul partidelor din runda inaugurală, Simona Halep (1 WTA) şi Monica Niculescu (81 WTA) au primit veşti excelente.

Eliminată în partida decisivă din calificări, Monica Niculescu (81 WTA) va juca, totuşi, în turul I de la Wuhan!

Învinsă de Kenin (62 WTA), scor 6-7, 6-4, 2-6, Niculescu a aflat că a fost promovată pe tabloul principal, deoarece Magdalena Rybarikova s-a retras, după cum a anunţat WTA pe Twitter!

Această răsturnare de situaţie nu e doar o veste bună Niculescu. Ea uşurează şi misiunea Simonei Halep la Wuhan! Liderul WTA urmează să joace direct în turul II. În mod normal, ea ar fi trebuit să joace fie cu Rybarikova (35 WTA), fie cu Cibulkova (30 WTA).

Acum, cu Rybarikova retrasă din competiţie, viitoarea adversară a lui Halep se va alege în urma duelului în care se vor înfrunta Niculescu şi Cibulkova.

Nu doar Rybarikova a renunţat la Wuhan Open. Acelaşi lucru l-a făcut şi campioana de la US Open, Naomi Osaka (7 WTA), cea care tocmai a fost învinsă în finala de la Tokio. Japoneza va fi înlocuită pe tabloul principal de Polona Hercog (78 WTA), de asemenea, un lucky-loser în calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite