Halep, neputincioasă şi lipsită de încredere: Ce i-a spus lui Darren Cahill în timpul meciului cu Svitolina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a plătit scump pentru că, în fiecare set, a avut un moment de cădere inexplicabilă de care Elina Svitolina (8 WTA) a profitat din plin.

Simona Halep a abordat partida cu Elina Svitolina de la Shenzhen, având două victorii în cele două meciuri disputate în 2019 cu ucraineanca de 25 de ani.

Astăzi însă, „Simo“ n-a fost în apele sale şi, chiar dacă n-a pierdut cu un scor categoric, a simţit că jocul nu decurge, aşa cum trebuie.

În fiecare set, constănţeanca l-a chemat pe Darren Cahill lângă ea. Mai întâi, la 4-3 pentru Svitolina în primul set, iar apoi la 3-2 pentru ucraineancă, în setul doi. Şi, de fiecare dată, australianul şi-a încurajat eleva, i-a transmis ce are de făcut, însă n-a reuşit să schimbe cursul partidei prin intervenţiile sale.

Mai mult, la a doua repriză de on-court coaching, dialogul Halep – Cahill, care a fost auzit şi pe transmisia celor de la Digi Sport, a arătat că Simona n-are deloc încredere în jocul ei.

Cum a decurs discuţia Halep – Cahill în setul doi?

Darren Cahill:Ce se întâmplă?

Simona Halep: Nu joc aşa cum îmi doresc să joc!

Darren Cahill:De ce crezi asta? Cum ţi-ai dori să joci?

Simona Halep: Nu-i creez probleme, nu o deranjez...

Darren Cahill: Ba eu cred că-i provoci multe necazuri. O pui să alerge mai mult la schimburi, dar ceea ce face diferenţa este că atunci când ea are un retur decent tu încerci imediat să o trimiţi în colţul opus. Ea aleargă, nu forţează, iar tu începi să faci greşeli. Tu încerci mereu să ataci, las-o şi pe ea să vedem ce poate, să se gândească cum ar juca. În acest moment, tu ataci non stop, ea se apără.

În rest te mişti bine, loviturile funcţionează bine, tu controlezi jocul iar ea profită de greşelile tale. Iar acestea apar când intri în panică!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite