VIDEO Halep, nemulţumită de abandonul Iuliei Putintseva. Gestul de la finalul meciului a surprins pe toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abandonul Iuliei Putisinseva după doar 49 de minute, în meciul din sferturile de finală ale turneului de la Roma, a determinat-o pe Simona Halep să ia o decizie surprinzătoare.

Imediat după ce adversara din Kazahstan a părăsit terenul din cauza problemelor medicale, jucătoarea din Constanţa i-a chemat cei doi antrenori ai săi, Darren Cahill şi Artemon Apostu-Efremov, pe teren, pentru o scurtă sesiune de antrenament. 

Sâmbătă, Simona Halep s-a calificat în semifinalele competiţiei după ce a beneficiat de abandonul Iuliei Putintseva din setul secund, în momentul în care scorul era 6-2, 2-0 pentru româncă. 

În semifinale, Halep va evolua cu învingătoarea meciului dintre Victoria Azarenka (14 WTA) şi Garbine Muguruza (17 WTA). 

UPDATE: Muguruza a învins-o în sferturile de finală pe belarusa Victoria Azarenka, numărul 14 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi 20 de minute.

Simona nu a pierdut încă niciun set la turneul de la Roma. Românca a avut bye în turul inaugural şi a câştigat în minimum de seturi meciurile din turul secund, 6-3, 6-4 cu Jasmine Paolini (99 WTA), şi din optimi, 7-5, 6-4 cu Dayana Yastremska (29 WTA).

Simona nu a câştigat niciodată turneul de la Foro Itaiico, dar a jucat de două ori finala, în 2017 şi 2018.

Citeşte şi

Semifinală cu cuţitele masă pentru Simona, la Roma! Palmaresul direct şi ora de începere a meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite