Halep n-are timp de odihnă: Simona revine, diseară, pe teren la o oră perfectă pentru publicul din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Indian Wells, în noaptea de marţi spre miercuri, însă organizatorii au şi programat-o deja pentru confruntarea cu Carla Suarez Navarro (Spania, 13 WTA).

Simona Halep mai are doi paşi până la finala de la Indian Wells, după ce a trecut de Karolina Pliskova în optimile turneului californian.

Spre deosebire de precedentele ei două jocuri, care au ajuns la trei seturi de fiecare dată, constănţeanca de 23 de ani a trecut de Pliskova în două seturi, într-o confruntare care a durat doar 77 de minute.

Ceea ce e deja un avantaj important pentru Halep, înaintea întâlnirii cu Carla Suarez Navarro. Aceasta a avut nevoie de trei seturi pentru a obţine calificarea în faţa lui Heather Watson şi a stat pe teren două ore şi 19 minute.

Faptul că Halep a depus un efort considerabil mai mic în meciul ei va fi un amănunt important în confruntarea ei cu Navarro. Asta deoarece meciul va fi chiar diseară!

Site-ul oficial al turneului a anunţat că Halep şi Navarro se vor întâlni pe terenul numărul 1, nu înainte de ora 22.00, ora României. Înainte de acest joc se va disputa un singur meci, Feliciano Lopez – Kei Nishikori, de la ora 20.00, aşa că sunt şanse mari ca Halep să joace chiar de la ora 22.00 sau de la ora 23.00 cel târziu, în cazul în care meciul Lopez – Nishikori va dura mai mult.

Partida Halep – Navarro va fi tranmisă în România de Dolce Sport.

CITEŞTE ŞI:

*La un pas de o performanţă mare: putem avea doi români în semifinale la Indian Wells. Mergea joacă şi el diseară

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite