Halep, misiune uşurată: Trei jucătoare uriaşe, cu 29 de Grand Slam-uri între ele, lipsesc de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO Getty Images

Simona Halep va reveni pe teren, în ultimul mare turneu din tenisul feminin, în acest sezon (4-17 octombrie). Iar perspectivele sale de a câştiga, din nou, trofeul arată tot mai bine.

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) are un titlu la Indian Wells, cucerit în 2015, după o finală cu Jelena Jankovici: 2-6, 7-5, 6-4. Iar acum, constănţeanca poate spera la un nou trofeu, în California.

Pentru că, potrivit organizatorilor, trei nume grele ale tenisului feminin vor lipsi de la această ediţie, prima de după începutul pandemiei. În 2020, întrecerea de la Indian Wells a fost anulată. Acum, cap de serie numărul 1 va fi Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. Iar asta pentru că liderul WTA, Ashleigh Barty, a luat decizia de a se retrage de la Indian Wells, fără a oferi detalii. 

Absenţa lui Barty lungeşte lista vedetelor care nu vor evolua la „BNP Paribas Open 2021“. Pe lângă australianca de 25 de ani, Naomi Osaka (7 WTA) şi Serena Williams (40 WTA) vor lipsi şi ele de la Indian Wells. 

Ultima ediţie a întrecerii, cea din 2019, a fost câştigată de Bianca Andreescu, după o finală cu Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. Ambele sportive se află acum pe lista participantelor la ediţia din acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite