Halep, mesaj din izolare: Care e starea ei de sănătate la o săptămână după ce a luat COVID-19

Halep, mesaj din izolare: Care e starea ei de sănătate la o săptămână după ce a luat COVID-19

Simona Halep va reveni pe teren în 2021, cel mai probabil, în turneele din Australia

Constănţeanca de 29 de ani a încercat să fie precaută, evitând deplasările lungi în pandemie, motiv pentru care a renunţat şi la US Open 2020. Din păcate, „Simo“ a contractat noul coronavirus stând acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (2 WTA) s-a îmbolnăvit într-un moment în care, oricum, încheiase acest sezon, aşa că boala care a creat o pandemie n-a scos-o din vreun turneu. 
 
Această situaţie reprezintă partea plină a paharului. Trist e că, încercând să nu ia COVID-19, Halep a sărit peste US Open 2020, turneu pe care ar fi avut şanse bune să-l câştige în acest an. 
 
Din păcate, faptul că s-a îmbolnăvit stând acasă a arătat că degeaba a renunţat Halep la turneul de la Flushing Meadows, ea având posibilitatea să ajungă la New York cu un avion privat. Aşa, n-a jucat nici în America şi nici n-a scăpat de COVID-19.
 
Dincolo de aceste analize tardive acum, cel mai important e că Simona se simte foarte bine şi singura ei problemă, în acest moment, e că trebuie să stea în autoizolare. 
 
Ea a primit mii de mesaje, în ultimele zile, aşa că tocmai le-a mulţumit oamenilor care au susţinut-o printr-o postare pe Twitter în care a şi confirmat că se simte foarte bine.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările