Halep, mesaj de încurajare pentru naţionala de handbal: „Asta am auzit despre Cristina Neagu şi celelalte fete“

Halep, mesaj de încurajare pentru naţionala de handbal: „Asta am auzit despre Cristina Neagu şi celelalte fete“

România va înfrunta, diseară (ora 18.30, Telekom Sport), Cehia în optimile Mondialului la Leipzig (Germania). Meciul va fi urmărit nu numai de iubitorii handbalului, dar şi de cei care activează în alte sporturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decembrie e luna handbalului în România, iar fetele sunt susţinute frenetic de o ţară întreagă. Săptămâna trecută, cei de la FCSB le-au transmis un mesaj de încurajare handbalistelor înaintea partidei cu Spania.

Acum, i-a venit rândul Simonei Halep să-şi exprime susţinerea pentru Cristina Neagu şi colegele ei, înainte ca ele să joace pentru accederea în sferturile Campionatului Mondial.

Ce a spus Halep?

„Nu mă pricep la handbal mai deloc, dar vreau să le felicit pe fete. Fac o treabă foarte bună acolo. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Cristina Neagu, dar n-am avut ocazia să o cunosc şi să vorbim. Toate sunt nişte sportive de performanţă, nişte campioane şi le doresc succes în continuare“, a afirmat cea mai bună jucătoare de tenis la ora actuală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: