Halep merge, diseară, la cel mai aşteptat eveniment sportiv din România: Simona se va afla într-o companie selectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Revenită în ţară pentru a se odihni înaintea turneelor din America, Indian Wells şi Miami, Simona Halep (2 WTA) rămâne alături de sport.

Simona Halep a fost invitată de mai multe ori la meciurile FCSB-ului, dând o dată şi lovitura de începere înaintea unei partide.

În această seară însă, ea va fi alături de echipa Dinamo în tentativa „câinilor“ de a deveni prima echipă românească calificată în optimile Ligii Campionilor la handbal de când competiţia a trecut la noul format.

Halep va merge la sala „Dinamo“ pentru a asista la returul cu Sporting Lisabona (ora 20.00, Digi Sport, Telekom Sport) care porneşte de la scorul 32-31 pentru portughezi. După cum a anunţat prosport.ro, pe lângă Halep, în sală vor fi şi alte VIP-uri, în frunte cu Mircea Lucescu, Mircea Rednic, Florin Răducioiu, Claudiu Vaişcovici, dar şi întreg lotul echipei de fotbal!

Dinamo speră într-o calificare spectaculoasă, având în vedere că şi-a câştigat toate meciurile de pe teren propriu în Ligă în acest sezon. De partea cealaltă, portughezii au patru victorii în cinci meciuri disputate în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite