Halep menţine suspansul: Ce a declarat despre noul ei antrenor imediat după calificarea în finala de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep joacă la Qatar Total Open sub îndrumarea belgianului Thierry van Cleemput, însă acest parteneriat n-are, deocamdată, un caracter oficial.

Simona Halep e o jucătoare exigentă şi a avut mai multe schimbări până a ajuns la o colaborare mai lungă cu Darren Cahill. Acum, când australianul a renunţat la contractul cu fostul lider mondial, Halep nu se grăbeşte să numească un înlocuitor.

După calificarea în finala de la Doha, constănţeanca a dezvăluit pentru Digi Sport că, deocamdată, n-a semnat contractul cu Thierry van Cleemput: „Nici nu am semnat pentru antrenor. Am hotărât acest lucru împreună şi prefer să rămân aşa. Ne cunoaştem de puţin timp şi e destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu e deloc uşor“.

În ciuda acestei declaraţii, Stere Halep, tatăl Simonei, susţine că belgianul va fi antrenorul fiicei sale pentru acest sezon.

„Sigur, va deveni antrenorul ei. Odată ce s-a stabilit că va fi antrenorul ei, el va fi. S-a comportat cum trebuie, pentru că în două săptămâni nu poţi face acea chimie între ei doi. Am fost şi la antrenamente, la Fed Cup, au făcut pregătirile la Bucureşti. A fost extraordinar,dar trebuie să se mai cunoască. E un tip extraordinar, e un împătimit al tenisului“, a explicat Stere Halep.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite